Mød os i foråret

IMG_1967-9900000000079e3c.jpg

Så kom vi igennem vinteren igen. Vi blev rusket af efterårsstormene og nød den søde juletid, inden januar meldte sin ankomst og gav os 365 nye muligheder for at gøre en forskel her i 2019.

Nu er vi så nået foråret hvor både håbet og de Japanske kirsebærtræer blomstrer. Og traditionen tro skal vi deltage i et antal spændende aktiviteter, som giver os mulighed for at møde vores kunder og dele passionen for dansk designtradition og det gode håndværk.

Den 2. maj deltager vi i Trends & Traditions i Lokomotivhallerne i København. Det hele er arrangeret af Holmris B8 og er Danmarks største messe for møbler til kontraktmarkedet.Den 18. + 19. maj er vi at finde på Finders Keepers designmarked på Godsbanen i Århus. Dette er et arrangement for designinteresserede forbrugere, hvor du kan finde alt fra hjemmelavet cider til dyre designermøbler. Vi elsker at deltage og har sikkert et godt tilbud med til Jer.Den 21. - 23. maj er vi i London til Clerkenwell Design Week. Dette handler igen mest om kontraktindretning og vi håber på at møde en masse arkitekter og forhandlere og på samtaler som handler om alt andet end Brexit.Inden I alle sammen skal på sommerferie er der den 8. + 9. juni Finders Keepers designmarked i København. Arrangementet som finder sted i Lokomotivhallerne er større end det i Århus i antal kvadratmeter og udstillere, men føles lige så intimt som i den Jyske hovedstad. Kig forbi og se om der er fotoprøver billigt til salg.

Hvor du altid kan besøge os

Husk at kan se vores samlede sortiment af møbler på Design Werck, på den gamle flådestation Holmen i København. Her holder vi til sammen med en flok af spændende design og håndværksbaserede virksomheder. Udstillingen er bemandet fra onsdag til søndag i tidsrummet 12:00 til 17:30 og vi træffes efter aftale i de smukke omgivelser derude. Adressen er Krudtløbsvej 12 - 1439 - København K

Du kan naturligvis også møde os hos vores forhandlere i hele landet.

Med glade forårshilsner,

Martin Colberg

Stifter af True North Designs