Elle Decoration giver spændende optakt til Clerkenwell Design Week

UK_June Issue_Elle Decoration_CDW Preview-2.jpg

Fra den 22. til den 24. maj deltager vi for første gang i Clerkenwell Design Week i London som udstiller.

Da jeg besøgte Clerkenwell Design Week første gang, tilbage i 2010 - 2011, summede det allerede af liv og aktivitet, og man fornemmede tegningen til noget stort.

Clerkenwell er et område i det centrale London, som er for møbelshowrooms, hvad Jomfru Anegade er for nattelivet i Aalborg. Det er her de internationale brands lægger deres showrooms og det er her folk tager hen når de skal inspireres til indretningen af deres virksomheder, restauranter og hoteller.

Under design ugen kan vi der endnu ikke har vores eget showroom i London, så leje os ind i forskellige bygninger i området og her er vi så heldige, at vi er blevet tilbudt en plads i den bygning, som huser alle events og debatter der finder sted på Clerkenwell.

Elle Decoration, som er et af de store internationale design magasiner, har i deres optakt til Clerkenwell udpeget 5 ting man “skal” se i løbet af dagene og her har de simpelthen peget på vores nye stabelbare armstol “Regatta” og kaldt den en moderne klassiker.

Vi der jo kender vores Græske klassikere og ikke vil risikere at begå hybris, kalder den fortsat bare for vores bud på en smuk stabelbar armstol, der ikke signalerer til verden, at den er tænkt og designet til kunne stable i hoteller og restauranter ude omkring i verden. Ikke desto mindre var det netop den opgave stolen skulle løse.

Dagen efter at vi fik besked om, at vi var kommet i Elle Decoration, blev vi i øvrigt kontaktet af Clerkenwell organisationen som venligt spurgte om vi kunne forestille os, at stille stole til rådighed til den scene, hvor debatter og indlæg skal foregå.

Det kunne man godt.

Mød os i foråret

IMG_1967-9900000000079e3c.jpg

Så kom vi igennem vinteren igen. Vi blev rusket af efterårsstormene og nød den søde juletid, inden januar meldte sin ankomst og gav os 365 nye muligheder for at gøre en forskel her i 2019.

Nu er vi så nået foråret hvor både håbet og de Japanske kirsebærtræer blomstrer. Og traditionen tro skal vi deltage i et antal spændende aktiviteter, som giver os mulighed for at møde vores kunder og dele passionen for dansk designtradition og det gode håndværk.

Den 2. maj deltager vi i Trends & Traditions i Lokomotivhallerne i København. Det hele er arrangeret af Holmris B8 og er Danmarks største messe for møbler til kontraktmarkedet.Den 18. + 19. maj er vi at finde på Finders Keepers designmarked på Godsbanen i Århus. Dette er et arrangement for designinteresserede forbrugere, hvor du kan finde alt fra hjemmelavet cider til dyre designermøbler. Vi elsker at deltage og har sikkert et godt tilbud med til Jer.Den 21. - 23. maj er vi i London til Clerkenwell Design Week. Dette handler igen mest om kontraktindretning og vi håber på at møde en masse arkitekter og forhandlere og på samtaler som handler om alt andet end Brexit.Inden I alle sammen skal på sommerferie er der den 8. + 9. juni Finders Keepers designmarked i København. Arrangementet som finder sted i Lokomotivhallerne er større end det i Århus i antal kvadratmeter og udstillere, men føles lige så intimt som i den Jyske hovedstad. Kig forbi og se om der er fotoprøver billigt til salg.

Hvor du altid kan besøge os

Husk at kan se vores samlede sortiment af møbler på Design Werck, på den gamle flådestation Holmen i København. Her holder vi til sammen med en flok af spændende design og håndværksbaserede virksomheder. Udstillingen er bemandet fra onsdag til søndag i tidsrummet 12:00 til 17:30 og vi træffes efter aftale i de smukke omgivelser derude. Adressen er Krudtløbsvej 12 - 1439 - København K

Du kan naturligvis også møde os hos vores forhandlere i hele landet.

Med glade forårshilsner,

Martin Colberg

Stifter af True North Designs