Back to Top

 

Pandora

Pandora stolen, som er designet af danske Carsten Buhl er en enkel, solid og meget komfortabel træstol. Stellet fremstilles i massiv eg og sæde og ryg i eg finer. Stolen leveres som standard i eg/olie, eg/lak og i sortmalet eg. Det er muligt at kombinere lakeret/olieret sæde og ryg med et malet stel.
Vi tilbyder også Pandora stolen med polstret sæde og/eller ryg med de samme standard læder og stoftyper som vort øvrige sortimet.
Forespørgsler på andre udførsler modtages via mail eller gennem vores forhandlere.
“Navnet Pandora refererer ikke til den Græske mytologi, men faktisk til en karakter i Hugo Pratts berømte tegneserie om kaptajnen uden skib Corto Maltese
 

Design: Carsten Buhl, 1965

“Forstå fortiden – form fremtiden”.
Således formulerer Carsten selv sin tilgang til designudvikling.
Carsten har i sit professionelle virke skabt en lang række møbler til den danske møbelindustri og med den prisvindende Cocoon stol også vakt international opmærksomhed.
Med Pandora stolen, som er det første produkt Carsten har skabt for os, har vi fået en smuk og meget komfortabel træstol i sortimentet, som kan bruges i spisestuen såvel som i virksomhedens kantine og som kan varieres i mange forskellige udførsler .